tiistai 25. lokakuuta 2022

Facebook-keskusteluissa paljon harhaista höpinää käteinen versus sähköinen maksaminen, mitkä väitteinä ei mitenkään vastaa todellisuutta

Putin ja Shoigu huhtikuu 2022

Facebook-keskusteluissa paljon harhaista höpinää käteinen versus sähköinen maksaminen, mitkä väitteinä ei mitenkään vastaa todellisuutta:

Esimerkiksi Bror Appelsin taholle palautetta: Puhut ryssäläistä putinista potaskaa. 

Käteiskuitin voi tehdä vaikka vessapaperille vaikka lyijykynällä ja ottaa siitä kuvan. Vero-oikeuden kurssilla 2003 veroylitarkastajana toiminut opettaja Tampereen yliopistolla vastasi bensa-asemien bensakuittien uupumiseen, että #Voi kirjoittaa paperille bensa-ostoksen summat pvm etc tai ottaa kuvan ja laittaa ko tiedot kirjanpitoon. 

Tamperelainen moniosaaja tietäjä taitaja eduskuntaan tuellanne eduskuntavaaleissa 2023?

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa 9.10.2022 vapaussoturi@gmail.com yhteys, jos asiaa. En ole puhelinmies, se on monasti suoraan sanottuna ahterista. Soitot tulevat kun olet hommissa, maantieajossa tmvLuulkaa vähempi tietäkää enempi. Seppo Lehto monen alan tietäjä poikkitieteellisesti. 


---------------
Monille sopisi tavoitteeksi oma perhe tmv oikeushenkilö palkkatyön sijaan mistä ei monille jää yhtään mitään kouraan pakollisten menojen sijaan, eikö vain?
----------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti