lauantai 1. kesäkuuta 2019

Hallituksen antti rinne ja juha sipilä opastaa suomalaisia velkaantumaan lisää, toiseutta kyseenalaistamatta rahoittamaan nyt kaikki hölmöt tsuhnalan pölhöinä

Hallituksen antti rinne ja juha sipilä opastaa suomalaisia velkaantumaan lisää, toiseutta kyseenalaistamatta rahoittamaan nyt kaikki hölmöt tsuhnalan pölhöinä

Puhetta näille erilaisille antti rinne, juha sipilä kansakuntamme velkaannuttajille eräältä fb työpalstalta ;)

Sinä siinä jollain mitättömän mikki hiiri-tilin luojana iniset, minä lataan faktoja laiskaperse pankkiorjille ja erilaisille valkokaulusrikollisille jotka yrittävät laskuun tilailla ;) Tällä pyrin karkottamaan ko loiset pois haaskaamasta aikaani. Teen vain päivänvalossa edelleenkin töitä.

Tilimaksu ei näy heti, joten ei voi hommiakaan tehdä heti. Suosin välittömyyttä esim kun on jano, niin juodaan eikä odotella viikkoa. En halua tukea pankkijärjestelmää ylimääräisillä kympeillä per kk siitä että on maksupääte jota pitää näppäillä hikisenä jonkun puun juurella operoiden.

Setelit kelpaavat hikiseen ja pihkaiseen kouraan ja työpuseron taskuun, ei tässä perkele kaikenmaailman hilavitkuttimia kuljetella mukana, kun jo työkalut täyttävät auton. Jollei ole käteistä nyt niin harvoin sitä on huomennakaan. Vanhat sananlaskutkin tuntevat ilmiön. Velka veli otettaessa ja veljenpoika kysyttäessä. En ole asiakkaiden pankki, eikä toimialassani lue "rahoituspalvelut". Erilaiset gigantit ymv ovat sumentaneet ihmisten järjen kun antavat pitkiä maksuaikoja ja myyvät sitten saamisensa perintäyhtiöille. Sellainen on perseestä ja rikollista toimintaa sekä velanottajalta että antajalta = Lisää perseaukisia joilla ei ole koskaan rahaa.

Seppo Lehto Ajan Suunta Suomi suomalaisille

Lisää ajatuksia https://Ajan-Suunta.blogspot.com


Hallitus yrittää ajaa ihmisiä yrittäjiksi, muistakaa varoa:
Seppo Lehto valistaa:"Yrittäjä nyt on kasvun paikka" - Vältä kuitenkin kirjautumista yrittäjäksi, sillä siinä vaani monta ansaa yhteiskunnan taholta, suosi enintään vähemmistöosuuksia ja osuuskuntamallia tmv:aa Kun leimaudut yrittäjäksi, olet täysin päähänpotkittava ilman mitään turvaa, mutta rahaa pitäisi veroennakoina ymv:na toimittaa vaikka velaksi, jotta maamme täytettäisiin toiseudella ja vierauden lähettiläillä ilman mitään toimeentulovelvoitetta.
https://oma-yritys-kasvun-paikka.blogspot.com/
------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti