torstai 4. elokuuta 2016

Seppo Lehto muistuttaa äänestäjiä, katsokaa keitä äänestätte ja vaatikaa tulosta jotta hölmöydelle tulee loppu ja muutos parempaan: Suomessa idiotismin määrä on monikertaistunut mamutuksen ja islamisaation lisäksi

Seppo Lehto muistuttaa äänestäjiä, katsokaa keitä äänestätte ja vaatikaa tulosta jotta hölmöydelle tulee loppu ja muutos parempaan: Suomessa idiotismin määrä on monikertaistunut mamutuksen ja islamisaation lisäksi. Kun ajoin mopoa ja traktoria, ei kukaan kyselyt kortteja ei mitään papereita ennekuin järkkärinä piti käydä poliisin haastateltavana ja se oli siinä ko kortti oli ensimmäinen ajokortin jälkeen. Nyt on tilanne mieletön: 

Ohessa lainaus netistä: "Erilaiset passit ja kortit vaikeuttavat työllistämistä"
Henkilöstönvuokrausfirma Sihdin aluepäällikkö Pasi Meriläinen ihmettelee, miksi työttömien työllistämisestä on tehty niin hankalaa. Hänen mukaansa työttömien palkkaamisessa on monenlaisia turhia esteitä. Yksi esimerkki on työmarkkinoilla tarvittavat erilaiset kortit.
Meriläisen mukaan työttömien työllistämiseen pitäisi kehittää kevyempiä rakenteita. Hän kertoo esimerkin.
– Jos minulta on tilattu viikon työ nurmikon leikkuuseen, ja ihminen kävelee ovesta sisään ja kysyy, onko töitä, minun pitää ensimmäisenä kysyä, onko hänellä työturvakorttia. Kun hänellä ei ole, en voi häntä laittaa töihin, Meriläinen kertoo.
Samoin on, kun halutaan palkata esimerkiksi juuri lukion päättäneitä henkilöitä. Heillä ei ole välttämättä työkokemusta, eikä tarvittavia kortteja.
– Ei ole hygienipassia, anniskelupassia, työturvakorttia, tieturvakortia, tulityökorttia. Henkilöä ei pysty sen takia laittamaan töihin, vaikka hän olisi pätevä aloittelemaan töitä. Ja jos ihminen on ollut työttömänä vaikka vuoden, mistä häneltä löytyy 800 euroa, että hän saa jonkin kortin, Meriläinen sanoo.

--------------------

Oma yritys ;) kasvun paikka ajattelulle sääntösuomi täynnä byrokratiaa ja yrittämisen esteitä


--------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti